24Option review

24Option is één van de grootste binaire opties handelshuizen binnen de industrie. Vooruitstrevend met een 24/7 support afdeling een een zeer grote range aan verhandelbare markten. 24Options heeft de hoogste uitbetaling op de normale binaire opties. Deze kan oplopen tot 91% per optie. Dit is redelijk uniek aangezien veel andere platformen “slecht” 85% uitbetalen op dezelfde opties. Uitbetaling verlopen zeer vlot via 24Option. We hebben na het testen de initiële inleg en de gemaakte winst voor een deel uit laten betalen op onze bankrekening. Dit heeft totaal 2 dagen geduurd. De rest hebben wij terug laten boeken op een Visa Creditcard. Dit duurde slechts 1 dag.

Handelstool

Een mooie, strakke en overzichtelijke handelstool. Zeer professioneel en makkelijk te bedienen. Ook voor de wat gecompliceerde optie strategieën perfect te gebruiken. Mooie functies binnen dit platform zijn de nieuws feeds die makkelijk ingeladen kunnen worden. Ook bevat het platform een schat aan tools om grafieken naar eigen inzicht samen te kunnen stellen. Option maakt gebruik van beveiligde verbindingen bij het maken van transacties om de veiligheid van de gegevens van haar klanten te garanderen. 24Options is gereguleerd door de CySec.

Wij hebben contact opgenomen met de klantenservice van 24Option via live chat en telefoon. Bij aanmelding hebben wij direct een account manager toegewezen gekregen die zeer kundig met onze vragen om ging. Klantenservice is wel volledig in het Engels. Men geeft aan wel te werken aan een eventuele NL support nu er steeds meer traders vanuit Nederland handelen over het platform van 24Options.

Conclusie

Options is een grote naam binnen de binaire opties brokers. Wij zijn van mening dat zij hun naam meer dan waar hebben gemaakt tijdens onze testen van hun platform. Kundige support, een uitgebreid platform en mooie return on investments van 91% maakt dit platform tot een zeer goede broker.

Online belggen bij Stockpair