Banc de Swiss Review

Banc de Swiss een zeer serieuze broker die zich volledig richt op de Europese binaire opties markt. Banc de Swiss maakt gebruik van het platform van Spotoptions. Een mooi een stabiel optie platform dat door veel brokers gebruikt wordt. Voor ons was het eenvoudig hiermee te werken aangezien wij dit platform bij veel andere brokers tegen komen. Interessant aan Banc de Swiss is dat een account geopend kan worden met slecht $100. De meeste broker vragen een minimale storting om een rekening mee te openen van $250 – $300 euro. Absoluut een zeer groot pluspunt voor beginnende binaire traders zodat zij met een kleine inleg kunnen beginnen.

Handelsplatform

Zoals we al eerder aangaven maakt Banc de Swiss gebruik van het platform van Spotoptions (Spotoptions is een ontwikkelaar van binaire opties handelsplatformen). Hiermee weet je meteen weet je meteen wat je kan verwachten. Het is stabiel en snel en dat is precies wat je van een platform mag verwachten.

Leuke bijkomstigheid is dat ze binnen het platform allemaal extra features hebben voor het beter bekijken van grafieken en up to date nieuwsberichten. Ook is het mogelijk om trade signalen te gebruiken die door Reuters of Bloomberg afgegeven worden. Handig is dat we konden terug kijken hoe winstgevend deze signalen in het verleden zijn geweest.

We hebben een aantal dagen flink wat transacties verricht over het platform van Banc de Swiss en daarna was het tijd om ons harde werk in klinken de munt om te slaan. We kozen om onze winsten uit te laten betalen op onze Visa kaart waarmee we ook de initiële storting hadden gemaakt. Binnen een dag was het bedrag toegevoegd op onze kaart. Helaas hebben we hierdoor geen idee hoe lang het duurt om winsten op een bankrekening over te laten schrijven. We hebben dit even nagevraagd aan een medewerker van Banc de Swiss. Omdat zij het geld van een Europese rekening overboeken zou het binnen 2-3 dagen op de rekening van de klant gestort moeten zijn. Banc de Swiss een gecertificeerde broker en daarmee is de veiligheid van de trader gewaarborgd. Betalingen en bankgegevens worden via een beveiligde verbinding uitgewisseld. Dit geeft ons als traders een vertrouwd gevoel.

De klanten service hebben we op twee manieren getest. We hebben een aantal vragen inhoudelijk over het platform gesteld via de chat functie. Al onze vragen werden netje en goed beantwoord. Verder hebben we telefonisch contact opgenomen met de helpdesk en advies over een bepaalde trade gevraagd. De medewerker wilde ons geen tradings advies geven m.b.t. het wel of niet openen van een positie, maar heeft ons doorverbonden met een analist. Hiermee hebben wij een leuke conversatie gehad inhoudelijk over een trade. Al met al een zeer professionele ervaring.

Conclusie

De broker geeft een vertrouwd gevoel en helpt waar nodig, maar blijft professioneel door zich niet te bemoeien met welke trade wel of niet te openen. Dit vonden wij achteraf toch wel heel netjes. Pluspunt is de extra features die het platform te bieden heeft alsmede de lage eerste storting om een rekening te openen van $100,-

Online belggen bij Stockpair