Koersverloop

Elke binaire optie is gebonden aan een termijn (expiratie). De looptijd van opties kan variëren van enkele minuten tot een paar uren of zelfs wel dagen. De optiehandelaar is niet zo belangstellend in de ontwikkeling van de prijs maar wel van de koers aan het einde van de periode. Zodra die periode is verstreken weten in welke richting de koers is gegaan, als u de juiste richting heeft voorspeld kunt u direct de winst incasseren. Het enige wat u moet voorspellen is of de koers hoger of lager is dan de beginkoers, gemakkelijker kan het niet. Voorbeeld : We besluiten een binaire optie te kopen met een waarde van 69,3 en we voorspellen dat de waarde zal afnemen in tien minuten. Is dat juist dan kunt u de winst direct innen. Het is de bedoeling dat handelaren de trend te voorspellen waarin zich de koers beweegt, is die correct ingeschat dan het dat direct een positief effect op uw saldo. Bij het handelen maakt u gebruik van waardevolle tools hierdoor krijgt u overzicht in wat u doet en kunt zodoende verantwoorde keuzes maken. Met binaire opties is het zeer eenvoudig handelen voor iedereen, het is heel goed mogelijk om een knap rendement te halen, winsten van 80% tot meer dan 400% per optie zijn geen uitzondering. De professionele handelstool heeft allerlei instellingen zoals een variabele looptijden per optie contract en u heeft helder zicht op de financiële markten waarop u kunt handelen.

Handelen op de beurs

De wereld van de binaire opties behoort tot de snelst groeiende beurssectoren en is vooral geliefd om zijn eenvoud en de mogelijkheid om snel en veel rendement te maken. In een zeer korte periode kan de waarde van uw inleg stijgen met enkele tientallen procenten. Dankzij dit beleggingssysteem is de beurshandel meer toegankelijk voor mensen die niet genoeg kapitaal of ervaring voor het traditionele beleggen hebben.

Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken. Gebruik daarbij het handelsplatform van Stockpairs dat eenvoudig is te bedienen en u een schat aan informatie geeft over het handelen in binaire opties. U vindt een breed scala aan activa die gevonden kunnen worden op de belangrijkste beurzen ter wereld. Of het nu goud of zilver is, valuta of grondstoffen, het maakt niet uit, alles wat op de beurs verhandeld wordt is nu uw speelveld. Om uw handel zo aangenaam mogelijk te maken, hebben ze handleidingen, woordenboek en vele tips opgesteld over hoe u het beste te werk kunt gaan. Uiteraard is er ook een accurate klantenservice waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij hopen dat u net zo enthousiast over de wereld van binaire opties zijn zoals we zijn en wensen u vele succesvolle transacties!

Gebruikers over beleggen

- Ik ben professioneel handelaar op de beurs en wil het maximale uit mijn trades halen. Doordat binaire opties een hoge uitbetaling hebben en geen kosten per transactie is dit voor mij de ideale manier om te werken. De Stockpair handelssoftware geeft mij alle informatie om rendement te maken.

- Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in beleggen. Naast mijn studie ben ik ongeveer 8 uur per week aan het traden bij Stockpair en verdien hiermee genoeg om leuke dingen naast mijn studie te doen. De financiële vrijheid is zeer uniek als student zijnde, dat zal ik nooit uit het oog te verliezen.

- Ik blog over de financiële markt, helaas levert dit niet genoeg geld op om goed van te leven. Ik handel nu meer dan een jaar en zie de leercurve steeds oplopen. In het begin won ik zeven van de tien trades. Door me te focussen op nog betere strategieën win ik nu acht van de tien trades.

Online belggen in opties