Stockpair review

Stockpair is een innovatieve binaire optie broker. Het bedrijft is gevestigd op Cyprus, waarbij het gereguleerd wordt door de CySec. De naam Stockpair is afgeleid van het feit dat zij buiten binaire opties ook paaropties aanbieden. Hierbij kunnen twee verschillende aandelen of andere producten tegen elkaar verhandeld worden. De koper van een binaire paaroptie voorspelt dan welke van de twee het beste zal presteren t.o.v. elkaar. Stockpair biedt voor nieuwe klanten een bonus van 100% wat zoveel inhoudt als een verdubbeling van uw eerste inleg. De hoogte van het te ontvangen bonusgeld hangt af van de storting die men maakt bij het openen van een rekening.

Handelsplatform

Zeer uniek aan het platform vonden wij dat het geheel in de Nederlandse taal gebruikt kan worden. Geen enkele echt goede broker heeft een platform dat Nederlandstalig is, een groot pluspunt voor mensen die de Engelse taal niet volledig beheersen. Verder is het handelsplatform van Stockpair uniek met vele belangrijke opties die u als handelaar helpt met het nemen van een winstgevende beslissing. De software werkt uitstekend zo gaat bijvoorbeeld het verwerken van een order erg snel, in diverse testen zagen we dat negentig procent van de transacties sneller verwerkt worden dan 1/10 seconde. Grafieken en diagrammen lopen allemaal real-time mee en we hebben niet kunnen ontdekken dat er ergens problemen waren waarbij grafieken vastliepen.

Bij het openen van ons account hebben we gebruik gemaakt van de bonus. Via de gemakkelijke iDeal mogelijkheid hebben we 250 euro gestort, zodat we op een totaal bruikbaar kapitaal van 500 euro konden beschikken. Na maanden van handelen en testen hebben we ons geld weer terug opgevraagd. Het initiële ingelegde bedrag plus alle winsten stonden na 2 werkdagen op onze rekening. Stockpair valt onder Nextrade Worldwide, een grote organisatie binnen de beleggingswereld wat de betrouwbaarheid sterk te goede komt. Strikte veiligheidsmaatregelen en gecodeerde procedures beschermen uw gebruikersgegevens.

We hebben twee keer contact met de klantenservice opgenomen waarbij we snel en vriendelijk te woord zijn gestaan. De klantenservice wist beide keren onze vragen goed te beantwoorden en leken goed geïnformeerd over de markt en de binaire optie producten.

Conclusie

Stockpair biedt een platform aan dat uniek is door de Nederlandse taal en de paaropties als extra om mee te handelen. Voor snelle handelaren heeft het een groot voordeel dat het platform zeer snel orders uitvoert zonder requotes. De medewerkers van de klantenservice zijn accuraat en zeer vriendelijk zodat Stockpair in onze ogen de beste online broker is op het gebied van binaire opties.

Online belggen bij Stockpair